Opzoek naar een manier om je orgasme uit te stellen? De beste oplossing is glijmiddel. Mannen die extra glijdend middel bij hun condoom gebruiken, hebben langer seks, wijst een onderzoek uit dat gepubliceerd is in The Journal of Sexual Medicine. Onderzoekers hebben data ean meer dan 2.000 mannen geanalyseerd die mee deden aan een onderzoek waarbij seksueel gedrag in relatie met condooms onderzocht is. Elke keer als een deelnemer van het onderzoek seks had, hield hij een online dagboek bij, waarin de deelnemer specifieke informatie noteerde, zoals de duur, intensiteit, gebruik van condoom, etc.

Na het analyseren van de resultaten van de 8.876 deelnemers, ontdekten zij niet alleen dat meer dan de helft van de mannen glijmiddel gebruikt, maar ook dat het gebruik van glijmiddel de duur van de seks significant verbeterde. Benieuwd naar de beste glijmiddelen? Bekijk ze hier.

Verdovend glijmiddel

Normaal glijmiddel stelt het orgasme enigszins uit, maar niet dusdanig dat het genoeg is voor mannen die speciaal op zoek zijn naar een middel om hun ejaculatie uit te stellen. Daarvoor is er speciaal een verdovende glijmiddel op de markt gebracht.

Het verdovende ingrediënt brengt een lichte verdoving toe bij het mannelijke geslachtsdeel, waardoor het orgasme uit te stellen is voor een veel langere tijd. De ideale oplossing dus voor hen die het probleem hebben dat ze te snel klaar komen tijdens de seks. De lichte verdoving verminderd de ervaring enigszins, maar dat wordt gecompenseerd met de langere duur van de seks. Door de significante langere duur wordt als plezieriger ervaren, met meer genot. Daarnaast heb je niet meer de angst om te snel klaar te komen.

Beste verdovend glijmiddel

colt beste verdovend glijmiddel

Colt verdovende crème

Colt helpt perfect bij het voorkomen van voortijdige ejaculaties en geeft je een langdurige erectie. Door de licht verdovende werking van deze crème wordt de penis minder gevoelig. Aanbrengen op de top en de schacht van de penis is al voldoende en dan gaan met die banaan. Colt is een prettige crème die farmaceutisch getest is, dus geheel veilig en vertrouwd om te gebruiken.

€ 9,95 bij Willie.nl (59ml)

Opzoek naar andere gels, sprays of crèmes voor het klaarkomen uitstellen? Bekijk dan hier een ruim assortiment van 23 verschillende gels, sprays en crèmes om het klaarkomen uit te stellen.

Previous post

Beste glijmiddel op siliconenbasis

Next post

Bodylotion als glijmiddel gebruiken