Wil je graag het genot en plezier tijdens de seks verhogen, maar niet te veel betalen? Dan is er al één voordeel, glijmiddel is in vergelijking met andere seksaccessoire erg goedkoop. Sterker nog, een van de goedkoopste als je het vergelijkt met hoe vaak het gebruikt wordt. Wil je extra voordeel behalen? Ga dan voor een goedkoop glijmiddel.

Goedkoop glijmiddel

Goedkoop is fijn voor je portemonnee, maar dat zegt helaas niet veel over de kwaliteit van het glijmiddel. Sterker nog, goedkoop glijmiddel is vaak van mindere kwaliteit of bevat agressieve ingrediënten, omdat die goedkoper zijn om te gebruiken. Daarom zetten bij voor jou in dit artikel de beste goedkope glijmiddelen op een rijtje. Makkelijk kiezen dus, en ook nog eens voordelig én goed. Kijk ook naar de inhoud van de flacon. Een kleine fles kan misschien wel goedkoper zijn, maar een grote fles is meestal voordeliger.

Beste goedkope glijmiddel

 

Just Glide Waterbased 20 ml

1. Euroknaller: Just Glide Waterbased

Onze keuze: Goedkoopste glijmiddel: € 1,-

Deze supervoordelige tube is met € 1,00 ongetwijfeld het goedkoopste glijmiddel. De bevat wel maar 20ml, dus voor de grootverbruiker misschien niet zo’n goede keuze.

Wil je glijmiddel eens proberen, dan is één euro natuurlijk geen geld en dus een prima keuze.

€ 1 bij desexshop.nl (20ml)

Kwalitatief is dit glijmiddel wat minder en het droogt snel op, omdat er namelijk meer water in zit dan in de gemiddelde flacon op waterbasis. Dit glijmiddel is wel dermatologisch getest en goedgekeurd.

Wil je extra voordeel? Koop dan een nog voordeligere grote verpakking van Just Glide.

 

Waterglide 150 ml Neutral

2. Waterglide Neutral

Onze keuze: Beste goedkoopste glijmiddel

Ook een goede keuze die zeker een plaats verdient in de top van beste goedkope glijmiddel is WaterGlide Neutral. Een neutrale gel op waterbasis, dat geschikt is voor de gevoelige huid. Het is makkelijk afwasbaar en plakt niet.

Het enige nadeel van Waterglide is dat het vlekt op je beddengoed, oppassen dus!

€ 7,95 bij willie.nl (150ml)
Heros Siliconen Glijmiddel - 200 ml

3. Heros Siliconen

Onze keuze: Beste goedkoop glijmiddel op siliconenbasis

Voor slechts een tientje voor deze flacon van 200ml is dit siliconen glijmiddel ontzettend goedkoop, zeker omdat siliconen middelen over het algemeen duurder zijn dan waterbasis.

Daarnaast is de kwaliteit van Heros erg goed voor de prijs waarvoor ze leveren. Het glijd lekker, voelt erg zacht aan en het droogt niet op, terwijl het niet plakt. Kortom, een goede keuze!

€ 9,95 bij desexshop.nl (200ml)

 

EasyGlide Glijmiddel - 150 ml

4. EasyGlide

Met € 6,95 voor een grote fles van 150ml, is EasyGlide zeker geen slechte optie. EasyGlide is geschikt voor gevoelige huid en heeft een goede PH-waarde, dat is getest in een dermatologische en klinische test.

Dit merk is goed te gebruiken voor alle soorten seks. Voor anale seks raden we echter de andere variant van dit merk aan: EasyGlide Anal.

€ 6,95 bij desexshop.nl (150ml)
Previous post

Glijmiddel over datum, wat nu?

Next post

We Vibe 4 vibrator test en review